Oslo Spektrum

Årsberetning Norges Varemesse 2020

Oslo Spektrum i pandemiåret 

I likhet med andre som baserer sin virksomhet på å samle mange mennesker, vil året 2020 i Oslo Spektrum først og fremst bli husket for Covid-19 viruset og de konsekvenser pandemien fikk for vår virksomhet. Året startet meget bra med svært høy aktivitet i både januar og februar, og alt lå til rette for en hektisk arrangementsvår. I slutten av februar ble det imidlertid klart at året ikke skulle bli som vi håpet. Pandemien økte i omfang både i Norge og verden forøvrig, og SHE Conference avholdt 5. mars ble det siste arrangementet gjennomført med publikum til stede i 2020.

Konserter og standup

Dream Theater · Five Finger Death Punch · Halvdan Sivertsen · Carmina Burana · Dropkick Murphys · Ricky Gervais · Sabaton · Halsey · Dave Chapelle

TV-produksjon

Melodi Grand Prix Jr.

Show

Disney On Ice

Messe

Utdanning & Karriere

Konferanser

NHOs Årskonferanse · NIC2020 · SHE Conference
Previous slide
Next slide

Pandemien så ut til å bremse opp litt i løpet av sommeren og det var håp om noe normal aktivitet utover høsten. For å styrke oss etablerte vi også Studio Spektrum i samarbeid med Trippel-M; et tilbud til arrangører som ønsket å kombinere digitale arrangement med fysiske og med opptil 200 deltakere. Dessverre ble det innført strengere smitteverntiltak og etter hvert også arrangementsforbud, som førte til at hverken Studio Spektrum-events eller de øvrige planlagte arrangementene resten av året kunne gjennomføres.   

«Året startet meget bra med svært høy aktivitet i både januar og februar, og alt lå til rette for en hektisk arrangementsvår»

Innholdsoversikt

Søk