Messen er en lukket fagmesse og utstillere er leverandører av mat, drikke, tekstiler o.a. som ønsker å presentere nyheter og favoritter til medlemsbedrifter som i hovedsak er hoteller og cruiseskip. GRESS-gruppen er et innkjøpssamarbeid eid av Scandic Hotels, Compass Group Norge og Radisson Hotel Group.

Messen gjennomføres på Norges Varemesse med påfølgende bankettmiddag, og er en ettertraktet møteplass hvor leverandører får muligheten til å treffe innkjøpere fra alle eierne og medlemmene i GRESS-gruppen. Det blir delt ut og servert store mengder av matprøver og drikke i alle kategorier. Arrangøren har avtale med Matsentralen Oslo, som henter all overskuddsmat.

Besøkende
2019
Utstillere
118

GRESS avvikles over en intensiv dag for alle parter, med en åpningstid på bare 5 timer. Aktørene legger mye tid og penger i messen, til tross for den korte åpningstiden. Da messen stengte, var det duket for feiring av jubileum med stor bankett om kvelden, hvor flere av Norges fremste enterteinere bidro med underholdning. Banketten ble avholdt i Norges Varemesses lokaler for første gang med 900 personer til bords. Arrangøren uttalte i etterkant at de var svært fornøyde både med arena og maten, og ønsker denne løsningen også fremtidig.

Innholdsoversikt

Søk